Idag var vi förbi huset för att tömma släpvagnen, men eftersom F fått barnens förkylning och feber så blev det inte så avancerat som jag hoppats på, hade önskat att vi hunnit med iaf 2 vändor till tippen men nu blev det en och det får jag vara glad för. En är bättre än ingen. Dessutom fick vi med oss det sista till balkongen som vi målat i garaget så nu är det fritt fram att börja ställa in flyttlådor och sånt tills vi flyttar👍🏻 
Dessutom blev vi väldigt chockade när vi kom till huset, det visade sig att våran snickare var vid huset och jobbade (på en lördag) hur glad blir man inte då?! 
Hans fru skulle arbeta i sin butik idag så då tänkte han att han också kunde jobba lite,  det tackar vi för😊 Övervåningen var helt fantastisk✨ Den var så ljus och trevlig och nu kände man ännu tydligare hur bra slutresultatet kommer bli. 

Denna vecka har dom alltså satt igen alla väggar på övervåningen alltså isolerat, satt upp spånskivor och gipsskivor på alla väggar, satt innertaket  vitlaserad panel, satt taklist, salningar i fönster och fönsterbrädor samt satt foder runt alla fönster. Det tycker jag är bra gjort på en vecka. Och idag höll snickaren på att sätta igen väggarna nere men spånskivor och gips. 
Snart April och inflytt😊
Självklart har jag bildbevis 😉
Vårat sovrum

Allrummet 

Gästrummet/kontoret

Minsta dotterns sovrum

Äldsta dotterns sovrum

Trapphuset har också fått sig ett lyft👌🏻
Ser fram emot nästa veckas besök. 
Vi har ett möte på kakelproffsen på torsdag också för att bestämma allt sådant, spännande att se om vi kommer komma överens😁
Om F är piggare imorgon ska vi åka ut och titta på lite tapeter också. Det är nu det roliga börjar på riktigt😊
Trevlig kväll på er för det ska jag ha😊