Igår var vi till huset för att röja ännu en gång, blir mycket röjande när man bygger hus... Men vad fint det blir😍 Utsidan är så gott som klar nu, endast teglet på entrén kvar. Så igår fick vi inviga balkongen och det känns väldigt bra, underbart att sitta där på sommarkvällarna med kvällssolen som skiner på en☀️ Badrummen är kaklade och klinkersen ligger på golvet. Endast kakel i fönstren i det stora badrummen som fattas. 
Köket är också på plats, nu fick man en känsla för hur det kommer bli och jag kan säga att jag inte kunnat vara nöjdare, det blev bättre än vad jag hoppats på👌🏻 Dom flesta väggarna i huset är grundmålade och man känner att det inte är mycket kvar nu... Tänk att det ska vara klart om 3 veckor😀 
Här kommer lite bilder i vanlig ordning.

Baksidan med balkongen är klar

Köket

Köket igen

Här ska det upp öppna hyllor mellan skåpen

Här ska det sitta en diskmaskin

Lilla toaletten

Cs sovrum


Allrummet uppe

Stora badrummet


Dusch och badkarsväggen

Balkongen

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa.

1 kommentarer

Emmelie

10 Apr 2016 19:33

Hej! Så roligt att följa ert bygge och jag blir ju så sugen själv! Det kanske är en fräck fråga detta, men vad kostar det att bygga ett sånt här hus, mellan tummen och pekfingret? Tycker aldrig man hittar några vettiga svar någonstans och det hade varit intressant att veta eftersom jag själv är väldigt sugen på att bygga helt nytt. Dock studerar jag nu så det lär ju inte hända än på ett tag, men det hade varit kul att veta. Förstår självklart om det är för personligt och du inte vill svara! Lycka till med allt!

Svar: Hej Emmelie😊 Vad kul med en fråga😊 Jag ska försöka svara, men det är svårt då bygget inte är helt klart ännu... Men det beror ju alldeles på vilka val man gör, vi valde tex att lägga golvvärme på övervåningen också och det ingår ju inte som standard, utan det fick vi betala extra för. Vi har valt en dyrare trapp än vad som är standard och gjort en inbyggd entré och tagit bort dom små takkuporna som är på original Spoven och lite sånt. Vi har räknat på att det ska landa omkring 4 miljoner men det är ju som sagt vad olika beroende på vilka val man gör. Så det är svårt att sätta en exakt prislapp på huset, sen blir det ju självklart mycket billigare om man gör lite arbete själv, men vi har lejt bort allt förutom golvläggningen och utvändig målning. Vi har inte riktigt den tiden som krävs för att få klart huset innan största flickan ska börja förskoleklassen. Hoppas detta ger dig en liten klarare bild av hur mycket det kostar😉 Hör gärna av dig igen om du undrar något mer☺️ Ha det så bra!
Mvh Erika
Erika

Kommentera

Publiceras ej