Idag tog vi en liten tur till huset efter jobbet för att tömma den gigantiska släpvagnen med skräp. Hoppas detta var den sista vagnen med massa blandat, efter den här veckan så kan det inte bli så mycket mer skräp, iaf inte av trä, tegel, plåt och sånt. Bli ju säkert en massa kartong och plast däremot men det väger ju inte så mycket så det är okej😊 På söndag bär det av till huset igen för att göra en till städning av tomten.
Snickarna har idag fortsatt sätta panel så nu är kortsidan in mot gården klädd med panel också... Dom har även börjat med altanen som på sikt kommer bli mycket större. Bara vi får tid och ork😉 köket har också anlänt och står nu i hallen och väntar på att få komma på plats. Tittade lite på bänkskivorna och jag tror att dom kommer lira bra med golvet vilket självklart var min förhoppning😊 Här kommer det lite bilder också.

Baksidan och kortsidan som nu är mycket finare när den fått panel på sig.


Köket.

Trevlig kväll.


I söndags var vi till huset och städade på tomten igen. Det behövdes kan jag säga...😊 så nu ser det mycket bättre ut! Badrum och tvättstuga är flytspacklade, och mer panel har kommit upp. På fredag ska huset vara inklätt med all panel säger snickarna och denna vecka kommer köket👏🏻 Nu lite bilder.
tjusigt blir det😍

👌🏻😍

Köket, spacklat nästan överallt i huset nu

Mera kök


Lilla toaletten är flytspacklad

Lika så tvättstugan.

Imorgon är det exakt en månad kvar till slutbediktningen och slutsamrådet, håller tummarna för att det ska gå vägen✊🏻✊🏻

Nu blir det sängen så vi orkar upp till jobbet imorgon. 
God natt allihopa😴


Ikväll var vi förbi huset med det sista paketet golv, snopet när man inser att det fattas ett ynka litet paket golv. Men nu ska det räcka iaf😊 nedervåningen är nu så gott som klar den också. Alla dörrar, dörrfoder, dörrkarmar, golvsocklar och trösklar är på plats. Så fruktansvärt nöjd som jag känner mig med huset just nu hoppas jag att jag ska känna när allt är klart och vi bott i huset många år också. Men jag är ju väldigt ombytlig av mig (vilket jag är medveten om och arbetar på) men man kan ju inte bygga nya hus hela tiden så fort man har tröttnat😊 Dom har även påbörjat spackling på nedervåningen också och utsidan börjar så sakteliga ta fart också. Det blir så galet fint alltihop😍 
Bilder kommer här 
(ursäkta röran vi bygger hus😉)
Panelen börjar komma på plats

En annan vinkel på huset.

Våran pardörr in i vardagsrummet från köket. Kommer bli jättebra när vi har gäster över och barnen vill se på film eller något. Då kan dom härja fritt där inne och vi kan härja fritt i köket😉

Tvättstugedörren och lilla hallen till vänster med lilla toaletten.

Lilla hallen där det ska vara en stor garderob med skjutdörrar och dörren in till lilla toaletten.

Samma vägg men sedd från entrén 

Dörren in till lekrummet från köket.

Längtar till lördag då vi ska åka förbi igen när vi ändå ska på påskmiddag hos mina föräldrar😊

Trevlig kväll allihopa✨